diensten

Binnenschilderwerk

Vakkundig schilderwerk in uw huis zorgt voor verfraaiing van het interieur en bescherming van de muren. Naast muren kunnen wij ook ramen, deuren en kozijnen schilderen. Hiermee geven we iets extra’s aan uw interieur en zorgen we voor de gewenste sfeer in huis. Wilt u graag een andere sfeer in huis? Met een andere kleur op uw muren, deuren en ramen geven wij uw woning een metamorfose. Hiermee creëert u een andere uitstraling in uw woning zonder veel geld uit te hoeven geven. Conform de geldende milieu-eisen wordt binnenshuis alleen gewerkt met oplosmiddelvrije producten die reukarm en sneldrogend zijn.

Of kiest u voor glasvliesbehang? Deze afwerking is ideaal bij muren met kleine scheurtjes. Het behang zorgt er namelijk voor dat kleine scheurtjes niet meer zichtbaar zijn of terugkomen. Glasvliesbehang is verkrijgbaar in verschillende dessins ook hierbij is het sausen in iedere gewenste kleur mogelijk.

Buitenschilderwerk

Een huis of bedrijfspand is waarschijnlijk een van de grootste investeringen in uw leven. U wilt dan uiteraard dat dit er altijd netjes en verzorgd uitziet. Door de weersinvloeden in ons land is schilderwerk onderhevig aan slijtage. Regelmatig en tijdig onderhoud aan uw huis of bedrijfspand is van groot belang om houtrot te voorkomen en duurzaamheid te garanderen. Wanneer u kiest voor professioneel buitenschilderwerk, zal dit u vele voordelen opleveren zoals:

  • Duurzaamheid
  • Bescherming van het hout
  • Kostenbesparing
  • Waardevermeerdering van uw woning of bedrijfspand
  • Mooi aanzicht van uw woning of bedrijfspand